maanantai 4. tammikuuta 2010

Uudet profiilit, uudet kujeet

Tänään alotettiin Hämäräläisen kanssa helpon kulmauksen profiilien pystyttäminen. 5 asteinen seinä sai runkopuut ja huomenna sitten päästään levyttämään. Itse myös korjailin omia mokia miesten suihkun vesieristyksen parissa. Joskus kannattais kysyä neuvoa enneko lähtee itse säätämään. Mutta nyt on vahinko korjattu ja ei ainakaan akuuttia vesivahingon vaaraa näkyvissä.

Tilailin tolkuttomat määrät liima- ja kertopuuta lounge/terassitilaa varten. Niistä rakennettavan kokonaisuuden yhteyteen olis tarkoitus saada mahtumaan vastaanottotiski, pieni varuste/vaatemyymälä sekä tuo "kahvilaterassi". Perinteistä kahvilatoimintaahan meille ei tule mutta kuumajuoma-automaatti hoitanee sitä virkaa. Myyntiin tulee mahdollisesti myös energiajuomia ja jonkun sortin makeisia.

Kalle juoksi aamun erinäisillä ostoksilla (lattiakaivon kansia, ruuveja yms. mielenekiintoista pikkusälää) ja iltapäivällä toimistotöitä (bills, bills. bills). Toni ja Eero ruuvailivat Blockan viimeisiä levyjä paikoilleen. Pitkästä aikaa alle 10 tuntinen päivä, pyykkitupa painoi päälle!

Kuvista kiitokset Laurille!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti