perjantai 29. tammikuuta 2010

Another week in TK

Hieno viikko takana. 200 kg pressua ja kolme kontillista vaahtomuovia nyt asennusvalmiina. Sosiaalitiloja viimeistellään ja ne ovat valmiit ensi viikon aikana. WC päästiin vetämään ja suihkuista tulee nyt vettä. Köysiseinä on Kiipeilytekniikan osalta tehty. Lujuudet testattu ja seinä on maalipintaa vaille valmis. Parit sivulevyt sekä viimeistely hoidetaan omin voimin.

Oli mielenkiintoista välillä rakentaa köysiseinää ja huomata että perustekniikka on aika sama kuin boulderseinän rakentamisessa. Tukirakenteissa ja ankkuripisteissä oli kuitenkin eroja. Seinän takana tuli vietettyä vähän enemmän aikaa vaijerien sekä pulttien parissa. Hommat tekniikan poikien kanssa sujuivat saumattomasti ja pari viikkoa heidän kanssaan olivat mukavaa aikaa. Pitkiä päiviä tehtiin ja lopputulos miellytti kaikkia. Laitan köysiseinästä speksejä ja kuvia myöhemmin. Kaikille jotka luulivat tähän asti että TK on "vain" keivi, voin sanoa että köysikiipeilyseinästä tuli todella houkuttelevan näköinen ja 10 m korkea tila on käytetty tehokkaasti. Köysilinjoja on yhteensä 9. Lupaan että seinällä saa hyvät treenit!

Lisälämmityslaitteista toinen on nyt paikoillaan ja uskon että avaamiseen mennessä saadaan halliin lämpötilat kohdilleen. Joidenkin mielestä tämä 15 olisi ihanne lähetyskeli mutta ehkä monille liian vilpoista!

Jäsenyyksiä enään parisen kymmentä jäljellä! Jos et vielä jostain kumman syystä ole jäsen, nyt pitäisin kiirettä. Ja jos mieltäsi askarruttaa joku jäsenyyttä koskeva kysymys älä epäröi lähettää kysymystäsi osoitteeseen info (at) tampereenkiipeilykeskus.fi

Viikonlopun aikana kuvaraporttia tulossa! Stay tuned!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti