tiistai 19. tammikuuta 2010

Eka levy köysiseinään!

Huomenna se sitten alkaa, eli vuosijäsenyyksien varaukset! Täältä siis löydät lomakkeen kyseistä toimenpidettä varten.

Mutta se mainospuheista... Tänään saatiin pohjamaalattua koko boulderpuisto. Köysiseinään nousi kaksi uutta profiilia ja ensimmäinen levy on paikoillaan! Naisten suihkussa on molemmat suihkulaitteet paikoillaan ja huomenna voidaan ehkä vetää ensimmäisen kerran WC. Kuntosalin seinä on nyt tasoitettu ja sitä aletaan pohjamaalaamaan. Kuntosalikamat pitäisi ilmestyä helmikuun parin ekan viikon aikana. Tämän jälkeen keskuksessa onnistuu perinteinen rautatreeni.

Maalattiin muutamat mallivärit pohjamaalattuun vaneriin ja saimme päätettyä seinän värit. Itse ainakin olemme tyytyväisiä lopulliseen ratkaisuun mutta katsotaan Teidän reaktio sitten myöhemmin. Tänään saimme myös uuden sähkökaapin ja sähköjen veto alkoi toden teolla. Sähköt pitäisi olla vedetty tämän viikon aikana.

Ainut homma mikä tällä hetkellä on seisahduksissa on terassirakennelma. Mutta sitäkin saadaan eteenpäin sitten viikonlopun aikana.

Jarmolta uutisena tuli että HRT:n boxit eivät ehdi vielä helmikuun alkuun mutta kaikkien muiden otteiden pitäisi tulla jo lähiaikoina. Ensimmäiset promokuvat päästään ehkä ottamaan jo tämän viikon lopulla tai ensi viikon alusta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti