maanantai 18. tammikuuta 2010

Maanantai!

Viikko alkoi mukavasti asioiden edetessä normaaliin tahtiin. Mitään kovin näkyvää ei saatu tänään aikaiseksi paitsi pukuhuoneissa joissa molemmat katot on nyt paneloitu. Kalle makseli laskuja sellaisilla siirtosummilla että sieluun sattui. Käytiin ostamassa ensimmäiset setit LVI kamaa kuten suihkuihin tarvittavat liittimet, kromi- sekä kupariputkea. Ari (suihkutilat sekä vessat) pakkasi kamat tänään projektin ollessa valmis hänen osaltaan. Loput hoidetaan sitten enemmän tai vähemmän omin voimin. Optimistisesti voisin veikkailla sosiaalitilojen olevan valmiit jo tällä viikolla! Toni ja Eero työstivät lisää ruuveja Blockaan (Tonin mukaan p***in duuni tähän mennessä). Köysiseinäkin sai parit profiilit lisää. Saimme myös suunniteltua myymälä/vastaanotto tilaa eteenpäin.

Vuosijäsenyyksistä on kyselty jonkin verran. Ilmoittelemme vielä huomisen aikana jäsenyyteen liittyviä yksityiskohtia. Varmaa on tällä hetkellä kuitenkin se, että hinta tulee olemaan 38 € / kk ja sen voi maksaa kerralla tai osissa. Ja jäsenyys on aina vuodeksi kerrallaan. Eli koko vuodelle hintaa kertyy 456 €. Jos siis käyt keskimäärin 2 kertaa viikossa kiipeilemässä kertahinnaksi kertyy n. 4,4 €. Vertailukohteena voi pitää normaalia kertamaksua joka on 9 €. Muuten tulemme tarjoamaan ainakin kuukausi- ja kymppikortteja.

Tänään ei tullut napsittua juurikaan kuvia mutta voisin laittaa pari esimerkkiä mahdollisista TK:n t-paita kuoseista. Paulalle superi kiitokset logosta ja kuosista!!


3 kommenttia:

  1. Tahtoo paidan, neljä hunttia on noista halpaa!!

    Juha-Heikki

    VastaaPoista
  2. Hentosilla näyttää jo tulevat palkat polttavan taskussa, helemi!

    VastaaPoista