perjantai 22. tammikuuta 2010

TK-paita ver. 0.1

Tänään saatiin ekat versiot TK-paidoista pikatoimituksena Tam-Foliosta! Päivän väri siis keltainen. Kuvan malli ei ole ammattilainen eikä parturikampaaja eikä kukkakauppias...


6 kommenttia:

  1. Ei toi logo nyt ihan syvältä ole mutta miun mielestä se toimisi paremmin ilman tuota tampereen kiipeilykeskus-tekstia :)jos antaa logon olla tuollainen, niin se tullaan kylla tuntemaan kiipeilypiireissa.

    VastaaPoista
  2. Tykkään siitä toisesta ehkä enemmän.. :)

    Tommi

    VastaaPoista
  3. Tuosta paidasta tosiaan teksti pois eli logo pelkästään :) Ja iteki kyl enemmän sen toisen mallin kannalla :)

    VastaaPoista
  4. Tässä tais olla jotai painoteknisiä juttuja ettei saatu sitä sillee mite alkuperäsissä paitasuunnitelmissa oli... Elkäähän hätäilkö se on vasta eka versio.

    VastaaPoista
  5. Hienoa että alkaa pikkuhiljaa tulla palautetta blogiin!

    Pikku päivityksenä kyseiseen t-paitaan eli kyseessä on siis "raksapaita". Tämä ei ole jäsenille jaettava versio eli älkee peljästykö. Lopullinen tulee muistuttamaan suurehkosti aikaisemmin vilautettua mallia. Raksapaita tehtiin silkkipainossa kustannus/aikasyistä yhdellä vedolla eli saatiin perus logo näkyviin!

    VastaaPoista
  6. Moro!

    Myös minun mielestäni logo toimisi keskenään paremmin. Voisiko ajatella tekstin laittamista johonkin toiseen osaan paitaa, se kuitenkin sinänsä selkeyttää logon salaperäisiä kirjaimia. =)

    VastaaPoista