torstai 21. tammikuuta 2010

Ruuhka-aika

Nyt olen päivistä sekaisin mutta joku päivä tällä viikolla tein kolmivuorotöitä. Aamulla ennen kasia hallille ja tais mennä myöhään kun muilla soi herätyskello kun menin nukkumaan. Olin puoli päivää pois hallilta ja siellä oli tapahtunut aikas paljon! Taisi olla eilen kun päivät muuttuivat öiksi eli eilen melkein koko boulderipuoli sai kerroksen pintaväriä ja raksajoukkoon tuli ulkomaalaisvahvistus. Jannen reissulla tapaama Itävaltalainen Gerhard Schaar tuli muutamaksi päiväksi suomeen ja löysi tiensä hallille maalaamaan ja hakkaamaan saddareita.

Tänään (jos nyt on torstai) oli joka puolella porukkaa. Uusi ulko-ovi on melkein asennettu valmiiksi, kaksi uutta köysimuotoa on nostovalmiina, boulderipuoli alkaa olla maalattu, kuntosalin seinät saivat ensimmäisen kerroksen pohjamaalia, viemäriputket (ja vähän naapurinkin viemäriputket) on rassattu, lämmityslaitteiden telineet asennettu,  ovenkarmeja lenteli paikalleen, suikut alkavat olla suihkuttelukunnossa ja toivottavasti pian voidaan käydä vessassa ilman että pitää heittää ämpärillinen vettä perään. Siinä tuli oikein väärin kirjoitettuna muutaman viime päivän saldoa. Paikalla oli tänään ennätysmäärä porukkaa eli parhaimmillaan 12 tyyppiä. Kiitosta taas kaikille!

Jonkun verran on tullut kyselyitä hinnastosta, tarkemmista jäsen-ehdoista ja aukioloajoista. Noista ilmoitellaan tarkemmin ensi viikon alussa. Jäsenyyksiä meni kahdessa päivässä 63kpl. Näyttää siltä että kiipeilystä kiinnostuneita Tampereella riittää!

Tässä vielä kuvia parilta viime päivältä:


hammer time


FIN - AUT maalaus skaba


köysiseinää


köysiseinän tekijät


maalia kuntosaliin


mikä väri mihin?


suihku

gute nacht..!

1 kommentti:

  1. http://www.youtube.com/watch?v=0NIrW_07tr4 vai onko jo wanha klippi? ;)

    T. J-ho Sydneystä

    VastaaPoista