perjantai 15. tammikuuta 2010

Normipäivä

Joskus on niitä päiviä milloin tuntuu että hommat ei edisty juuri mihinkään, mutta sit kun miettii mitä tuli tehtyä, niin ei se ihan niin meekkään. Tänään oli yksi niistä päivistä. Aamusta pyörin hiomakoneen kanssa Blockan kimpussa ja sainkin muutamat kulmat suoraksi. Akryylimassaa hujahti tuubillinen. Sen jälkeen lähdettiin Kallen kanssa viemään kaatopaikkakuormaa ja palautettiin teline. Aika mukava juttu välillä viedä jotain poiskin hallilta asioiden edetessä siihen pisteeseen, että kaikkea turhaa roipetta ei enään tarvita. Kävimme myös hakemassa uuden oven terassirakennelmaan.

Kiipeilytekniikan herrat saivat pari köysiseinän profiilia jo seinälle ja tyytyväisinä myhäilimme profiilien jyrkkyyttä (ei hätää, on siinä loivempaakin). Jere kävi konffaamassa meidän verkkohommat kuntoon ja nyt on hallilla avoin asiakasverkko. Eli TK:n asiakkaat on aina online! Iltapäivällä hiomakone ja sähköhöylä lauloivat vielä vähän lisää ja tänään lopeteltiinkin jo seiskan aikoihin. Saunavuorot pukkas päälle.

Huomenna onkin sitten Vertikaalin viimeiset Keivinkunkut. Vaikka nakki nauraakin niin ajattelin mennä vajaasormisena mukaan karkeloihin. Ei voi jättää väliin kun Mika on tehnyt reittejä. Tuleepahan testattua Boulderkeskuksen Jarmon pistelaskusysteemi. Ensimmäistä kertaa maailmanhistoriassa Keivinkunkkujen tuloksia voi seurata suoraan netistä: http://www.boulderkeskus.com/pistelaskenta/resultlist/23.

1 kommentti:

  1. "Akryylimassaa hujahti tuubillinen", jahas, onkos kulmat irvistäneet kun KOKONAINEN tuubi meni massaa.... :D

    Terveisin se Hämäläisen Lauran kaveri helsingistä.

    VastaaPoista