tiistai 12. tammikuuta 2010

Tiistai mayhem

Parin rauhallisemman päivän jälkeen saatiin taas hommia hullusti eteenpäin! Työstettiin Tonin kanssa huutamalla kaksi helpompaa seinää kokonaan valmiiksi. Eli niitä saa alkaa viimeistelemään. Muutenkin ollaan aika hyvillämme siitä, että koko boulderpuisto valmistuu jo tällä viikolla. Hannele ja Osmo ovat myös olleet ahkerana ja sosiaalitilat alkavat olla todella hyvällä mallilla. Seuraava isompi proggis tulee olemaan köysiseinän levyjen maalaus. Se pitäisi aloittaa jo torstaina ja levyjen olisi tarkoitus kuivia seinälle nostamista varten ensi viikolla. Itseäni kuumottava aihe boulderpatjat on nyt sillä mallilla että saatetaan päätyä vanhaan kunnon pressuratkaisuun ja vaihdetaan se sitten parempaan jos näemme tarvetta. Näin saadaan patja varmasti mestoille kohtuullisessa ajassa ja säästetään vähän euroja. Mutta hyvin todennäiköistä on, että helmikuun alkuun ei sitä keretä saamaan.

Terassin runko on nyt pystyssä ja perjantaina aloitetaan sen seinien ja lattian rakentaminen. Tähän runkorakennelmaan on tarkoitus siis mahduttaa vastaanottotiski, myymälä sekä "kahvilaterassi". Vierailevina tähtinä tänään mestoilla kävi kääntymässä Nättisen Kalle, Virtavuon Antti sekä Henttonen. Ellän Ville kävi työstämässä parin tunnin lyöntimutteriurakan, kiitos siitä.

Kalle on ollut ahkerana sosiaalitilojen kanssa ja tela sai kyytiä tänäänkin koko aamupäivän. Iltapäivällä nörtteilyä kassa- ja asiakashallintajärjestelmän kanssa. näin ne päivät kuluu kuin itsestään. Huomenna lisää.

ps. Paljon kysytyistä jäsenyyksistä ilmoitellaan jo tällä viikolla!






1 kommentti: