maanantai 25. tammikuuta 2010

Jotain valmista

Tänään tehtiin ekat reitit Blockaan! Ongelmat tehtiin mittatilaustyönä Koskelalle joka saapuu VIP kyydillä huomenna Seinäjoelta kuvauksiin. Eli huomenna kuvataan promoja. Kuvauksen hoitaa Elise Kulmala. Niille apureille jotka ovat suunnitelleet tulevansa huomenna mestoille tiedoksi että halli rauhoitetaan urakoinnista klo 18:00 jälkeen.

Tänään/eilen saatiin valmiiksi sosiaalitilojen katot, ovilistat, boulderin viimeinen maalikerros sekä terassin etuseinä. Kuin vahingossa saatiin myös aivan uusi kiipeilyseinä! Terassin etuseinään päätettiin rakentaa lapsille tarkoitettu "leikkiseinä".

Tekniikan herrat aloittivat viikon myös ahkerasti. Liidiseinä sai melkain kaikki levyt sekä molemmat yläprofiilit ovat nyt koossa. Tämän viikon aikana saadaan tod. näk. koko köysiseinä valmiiksi. Kovasti on kuitenkin asioita vielä kesken. Esim. boulderpatjat ovat vielä tulematta sekä otteita on vasta 400.

Kalle asenteli koneita miltei koko päivän ja taukohuone olikin hyvissä lämmöissä kun luukussa hurisi viisi konetta samaan aikaan.

Mutta tällä viikolla paljon uutta luvassa joten pysykää kuulolla!!




Teemu on hieno mies, yksi parhaista!

3 kommenttia: