tiistai 26. tammikuuta 2010

first moves

Tänään oli historiallinen päivä TKn kirjoissa. Blackablockan neitseelliseen pintaan tuli ensimmäiset tossun jäljet. Elise toi paikalle melkoisen arsenaalin valokuvauskamaa ja Koskela ahersi muutaman tunnin blakan kimpussa salamavalot välkkyen!

Köysiseinä alkaa olla yli puolen välin ja putket ja sähköt melkein asennettu! Jarkkolla taitaa olla enään puristimista kiinni että päästään läträämään (vedellä).

Nörttipuolelle kuuluu sen verran että pääsin testaamaan tänään verkkoympäristössä RockGymPro kassajärjestelmää. Kyseinen softa on jenkkiläisen Enclosure Climbing centerin pitäjän koodaama. Jamppa on jakanut softan "melkein" open source periaatteella joten tuosta on hyvä lähteä liikkeelle. Softa tuntuu ainakin suunnilleen toimivan eli muutamat pikku koodinpätkät ja luulisin että ollaan siltä osin valmiita. Toivottavasti pikku koodailuun ei menee montaa unetonta yötä. Seuraavaksi kuittitulostinta, kassalipasta ja manisonin maksupäätettä testaamaan!

Meillä muuten tulee toimimaan Smartumin setelit, sporttipassi, luottokunnan virikeseteli, finnbodyn yritysliput sekä tyky-kuntosetelit! onneksi noita ei ole montaa....


Ville valokeilassa


silmänruokaa neideille


Jarkon taikaputki


vain muutama naula ja valmis....

1 kommentti: