lauantai 2. tammikuuta 2010

Pieniä vastoinkäymisiä

Ollaan nyt työstetty vuodenvaihteen jälkeen Blockaa eteenpäin ja siivoiltu hallia. Suihkutilat ovat saaneet vesieristeet ja naisten vessan lattia mustan saumauksen. Ei muuten ole kiva pelata mustan saumauslaastin kanssa kun seinällä on valkoiset laatat ja valkoista saumaa. Mutta muutaman voimasanan ja keittöpaperirullan voimalla homma hoidettiin kohtalaisella lopputuloksella kotiin. Kaikki loput vanerit on nyt rei´itetty, reilu 200 neliötä odottaa seinälle pääsyä. Jarmon työsarka loppui Tampereella ja jatkuu nyt Helsingissä. Tuhannet kiitokset Jarmolle sekä onnea ja jaksamista uuden Caven parissa! Jarmon lähdön johdosta pääsimme ostamaan uusia leluja kuten imurin sekä porakoneen.
Niistä vastoinkäymisistä... Suomesta taitaapi olla M10 kokoiset lyöntimutterit loppu, jos joku tietää mistä moisia löytyy niin saa ilmoitella allekirjoittaneelle. Toinen mieltä huolettava asia on se, että boulderpuolelle suunnitellut patjat ovat aivan liian kovia. Jarmo ja kumppanit olivat testailleet prototyyppiä Pasilan Cavella heikohkoin lopputuloksin. Nyt sitten jatketaan eri patjavaihtoehtojen testaamista ja toivotaan että meillä on edes joku betonia pehmeämpi laskeutumisalusta helmikuun alussa.

Olen tilaillut otteita ja meille tulee nyt otteita neljältä eri valmistajalta: Bleaustone, Nicros, Revolution sekä HRT. Näin saadaan hyvin erilaisia otesarjoja ja aika erikoisiakin ratkaisuja odotettavissa.
Seuraavasta kuvasarjasta kiitokset Jerelle!











Ei kommentteja:

Lähetä kommentti