torstai 3. joulukuuta 2009

päivä 7.

Nukuin ekaa kertaa kunnolla pommiin. Oli jotenkin puhti pois. Päivitettiin Jannen kanssa LTS ja rahoituslaskelmat ja täytettiin starttiraha-anomukset. Sitten juostiin ensimetriin tekemään starttiraha hakemukset ja keskustelemaan firman perustamisesta. Matkalla käytiin vielä verotoimistosta hakemaan verovelkatodistuksia mutta siellä oli jostian syystä "ei ketään" paikalla joka osaisi tulostaa kyseiset paperit joten jatkoimme matkaa ilman todistuksia. Ensimetristä saatiin jälleen kerran kullan arvoista infoa.

kysymykset:
"mitäs jos ajattelis että on jo kirjottanut vuokrasopimuksen ennen firman perustamista, lasketaanko se liiketoiminnan aloittamiseksi." sekä "entä jos on ostanut jotain tarvikkeita firmalle omaan laskuun, lasketaanko se liiketoiminnan aloittamiseksi ja voidaanko laittaa ne perustettavan firman nimiin"
saivat haluamamme vastauksen eli tietäköön kaikki että starttirahan saamiseksi ei lasketa vuokrasopimuksen kirjoittamista ja muutaman tarvikkeen ostamista. TE-keskuksen papereissa kun sanotaan ettei liiketoiminta saa alkaa ennen kuin hakemukset on käsitelty.

Juhlittiin hyvin sujunutta tapaamista autolle asti jossa oli parkkisakot, juhlittiin sitten niitäkin vähän.

Mikon kanssa käytiin vielä isä-Arin varastolta hakemassa rakennustelineet jotka koottiin valmiiksi boulderhallille. Tässä mukana vähän videokuvaakin tapahtumasta! Viikonloppuna alkaa villalevyjen purkutyöt.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti