maanantai 7. joulukuuta 2009

päivä 10.

Aamulla mentiin Jannen kanssa ylöjärvelle kirjottamaan firman perustus paperit jo kauan hyväksi todetun kirjanpitäjä-Anrin kanssa. Anri on töissä Kymppikirjanpidossa ja on pitänyt kirjanpitoa Jannen ja mun aikaisempiin projekteihinkin.

Kiireesti takaisin hallille, kävin heittämässä villat kaatopaikalle jonka jälkeen mietittiin kirjanpitotoimistoa ja säädettiin pankkiasioita. Kirjanpitotoimiston valinta on hieman hankalaa. Isolla rahalla saisi hienot ATK-järjestelmät eikä tarvisi itse arkistoida mitään papereita. Pienemmällä investoinnilla kirjanpito hoituu varmasti yhtä hyvin mutta siihen tarvitaan myös enemmän omaa työtä. Lopulta päädyttiin perinteiseen kirjanpitoon ja koodaan sitten itse atk järjestelmät ettei tarvitse tehdä paljoakaan manuaalista työtä. Hallin atk järjestelmiin myynti ja ostoreskontran lisääminen ja niiden pankkipalveluihin liittäminen ei nyt hirmuisen hankalaa ole vaikkakin työtunteja vaatii. Kirjanpitopuolta voi helpottaa myös muilla pikku koodin pätkillä joita hiotaan sitten kuntoon kun on lankun pätkät ja vanerit seinillä ja halli täynnä porukkaa!

Tonza ja Janne teki ensimmäisen mainoskyltin eli nyt hallin ovessa lukee komeasti Tampereen Kiipeilykeskus!

Aloitin vielä kaakelien piikkauksen pesuhuoneen seinistä ja lopulta innostuttuani sain vielä lattiastakin muutaman laatan irti. Illalla ajoin vielä nostolavalla itseni kanssa kilpaa.


 
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti