keskiviikko 15. joulukuuta 2010

Alkutalvi ja suunnitelmia keväälle

Talvi on alkanut ihan mukavissa merkeissä. Junnuvuorot pyörivät joka viikonloppu ja viikolla koulutetaan innokkaita kiipeilijöitä uuden jalon lajin pariin. Vuosijäsenten kisat pidettiin 11.12. ja voittajiksi tiensä selvittivät Vesku Salonen ja Paula Volotinen! Onnea Veskulle ja Paulalle! Kisojen jälkeen nähtiin todella kuumottava temppu: Taikuri hyppäsi sokkona blockasta toiseen, etäisyyttä on yli 2 metriä!











Keväälle on suunnitteilla Ticinon matka (linkki) ja huomattava uudistus/laajennus: Tilaamme Bulgariasta Walltopian muotoseinää ja rakennamme 8 uutta köysilinjaa! Olemme huomanneet varsinkin helppojen köysilinjojen ylikuormituksen joten kohta niitä riittää. Rakennustyöt aloitetaan helmi/maaliskuussa. Pyrimme tekemään rakennustyöt niin, että normaali toiminta ei kärsi. Eli aukioloajat ovat normaalit ja kiipeilemään pääsee normaalisti myös rakennusaikana. Ohessa muutamia suuntaa antavia luonnoskuvia. Walltopian RockIt paneleita voitte tsekkailla täältä: . Luvassa halkeamaa, tufaa sekä poketteja.








Ticinoon on jo muutamia paikkoja varattu ja mukaan pääsee vain 22 nopeinta, kannattaa varata paikka niin pian kuin mahdollista. http://www.tampereenkiipeilykeskus.fi/tktravels.aspx

TK kalenterit ovat noudettavissa tiskiltä torstaina!

Sokerina pohjalla keskukseen tulossa myös 6m korkea jumppasaliköysi parin viikon sisällä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti