tiistai 21. syyskuuta 2010

Uutta ja niin hienoa

Pitkästä aikaa on taas jotain raportoimisen arvoista. Ollaan saatu parin viime viikon aikana valmiiksi lisäosa blockaan! Uutta kiivettävää on nyt n. 70 neliötä. Profiili vaihtelee hekumaalisesta kattokiipeilystä helppoihin kolmiomuotoihin. Oli mukavaa raksailla pitkästä aikaa ja homma sujuikin jo melkeinpä rutiinilla. Lopputulos on mielestäni todella hyvä, saatiin puuttuvat elementit TKn seinäkavalkaadiin. Eipä tuo uusi pökäle ole hassumman näköinenkään!
Muuta uuta kivaa on slackline boxit, släki on nyt entistä vakaampi ja 10 cm korkeampi. Ja kyllä uuden släkin alle tulee samaa punaista juoksumattoa. Lähtötelineet on päällystetty samalla matskulla joten liikkeelle lähtö on mukavampaa kuin entinen tolpan nokassa pyllistely.
Mr T. Rio kävi asentamassa UBS:n (ultimate bouldering soundsystem) boulderpuistoon. Nyt musiikki on rajattu paremmin pois köysiseinältä, kommunikaatio paranee. Subbari ja 4 satellittia takaavat hyvät saundit, enjoy!

5 kommenttia:

 1. Oli kyllä hyvä uusi jumppakuutio. Kiitos siitä :)

  VastaaPoista
 2. Mihinkäs suuntaan seuraavaksi laajennetaan? Aika huimasti meinaan tuntuu olevan porukkaa paikalla ainakin iltaisin, juuri sentään mukaan mahtuu :)

  Onko tämän pikkublockan ympärille muuten tarkoitus tulla noita paksuja patjoja?

  VastaaPoista
 3. Vielä ei ole lisälaajennuksia mielessä, ehkä sitten ens syksynä taas :) Taisi tuon blockan jatkeen avajaisilta olla aika tukkoinen, eilen oli taas rauhallisempaa.

  Pikkublockan ympärille tulee siirrettävät 30 cm paksut patjat. Emme nähneet tarpeelliseksi tehdä "isoa" patjaa koska uusi tulokas on sen verran matalampi.

  VastaaPoista
 4. Kiitos uudesta blogasta!!

  Olisko mahdollista saada TK:lle sellainen seinänpäältä roikkuva köysi jota pitkin voisi hiissailla itseään ylös-alas? Olisi aika hyvä puristusvoiman kehittäjä eikä edes maksa paljoa (ehkä). Se vois olla irroitettava malli jonka sais pois aina tarpeen vaatiessa. Sijainti vois olla vaikka campusseinällä :)

  VastaaPoista
 5. TKlle tulossa 6m korkea köysi, eikä tarvitse edes irrottaa tarpeen vaatiessa :)

  VastaaPoista