perjantai 5. helmikuuta 2010

myskin tuoksu

Sain Jannelta viikon työntekijäpalkinnon ja palkitsin itseni iltavapaalla. Päätin ulkoilla ja suuntasin hirmuinen into päällä sappeen hiihtokeskukseen. Oon tainnut olla aikalailla sisätiloissa kun pyörin Kangasalan kohdalla autossa kuin japanilainen turisti alpeilla. Räpsin muutaman kuvankin harjusta kun oli niiin hienoa.

viikon työntekijäpalkinto...


Sitten takaisin hallille. Avasin hallin oven aamulla ja sieraimiini tuulahti myskin tuoksu. Janne varmisti epäilyni kertomalla hirven olleen paikalla. Testailimme patjojen kovuutta päivemmällä ja tuntui että aina rusahti nilkat betoniin kun hyppäsi neljästä metristä jaloilleen. Janne oli hälyyttänyt Hirven apuun ja oikea patjasekoitus löytyi parilla pompulla. Taas tippui suuri kivi hartioilta. Suurkiitos jälleen kerran Japelle jolla tuntuu olevan yli-inhimillinen kyky tehdä yötäpäivää töitä!

TKssa alkoi soimaan tällä viikolla elektromusa eli Trio on rullaillut maalia vähän joka seinään ja miehellä on tietenkin omat stereot mukana. Janne ja Tonza maalasivat eilen boulderien päältä seinät siistimmäksi ja Tonza on saanut vastaanottotiskin melkein valmiiksi. Kaikkea pikkuviimeistelyä riittää joka paikassa. Osmo on laittanut viimeisiä listoja paikalleen, Hannele ja Väiski hioneet myymälän seiniä ja mä oon keskittynyt istumaan koneella ja auttelemaan siellätäällä. Aamuvuoro raksalla ja iltavuoro toimistolla. Elise sai meidän ensimmäiset promokuvat valmiiksi, niistä maistiaisena Ville halimassa blackaa:

1 kommentti:

  1. On se Blacka vaan komean näköinen, Villestä en nyt tiedä :)

    VastaaPoista