keskiviikko 18. tammikuuta 2012

Kesä meni ja kohta jo talvikin...

Aika menee hullua vauhtia ja blogi on jäänyt "vähän" pienemmälle huomiolle. Porukka on kovasti toivonut blogipäivitystä eli sellainen nyt tehtäköön. Kesän aikana TK:lla ei kovasti tapahtunut. Aikaa kului Nukin (www.nuki.fi) raksailussa ja kiipeillessä. Kesä yllätti sinänsä että kävijöitä riitti mukavasti, oliko tähän syynä sateet vai alkaako sisäkiipeilijöiden määrä kasvaa? Mukava kuitenkin huomata että seinät eivät kaikuneet tyhjyttä koko kesää, hyvä niin. Syksyllä pidettiin taas Nekala Masterssit, hyvin meni. Tänä vuonna taitaa jäädä SM-osakilpailun järjestäminen valitettavasti väliin, helmikuu tulee niin nopeesti ja järjestäävää tahoa ei ole vielä löytynyt. TK:lle riittänee Masterssien sekä muutamien jäsenkisojen järjestäminen kauden aikana.Otetilauksia on tehty kovasti. Parikin tilausta Aixilta sekä suomalaiselta GreenGripiltä. Molemmat otesarjat ovat toimineet odotetusti. ProWall sai myös ison kasan Moonin ruuvareita. OPM duunaa turkkusessa parasta aikaa meille uusia boxeja ja kuvissa esiintyvä syylä (tunnetaan myös työnimellä kuningasmansikka) syntyi Jannen autotallissa Tonin avustuksella. TK:n osalta isompia raksaprojekteja ei ole tulossa, hierontatilaa päivitetään hieman ja punaista juoksumattoa on tarkoitus tilata lisää jotta saamme vuorattua sillä koko hallin lattian. Otteita ja muuta kivaa tilaillaan tasaisin väliajoin seiniä piristämään. Kesällä on myös tarkoitus maalailla ainakin osa seinistä uudestaan. Yleistä viihtyvyyttä takaamaan palkkasimme siivousfirman, näin henkilökunnalle jää aiempaa edemmän aikaa reitintekoon ja muuhun yleissäätöön
Uusista palveluista mainittakoon kiipeilijöille suunnattu jooga joka sai huisin suosion heti alusta asti. Ryhmä jatkaa helmikuun toisella tai kolmannella viikolla ja pyrimme saamaan kasaan myös toisen aloittelijaryhmän, tästä ilmoittelemme facebookissa. Kannttaa likettää TK:ta facessa, sieltä saa näppärästi tietoa erikoisaukioloajoista, tarjouksista, tapahtumista ja muista ajankohtaisista asioista. Climbers massage jatkaa uusilla vastaanottoajoilla, tsekatkaa ajat netistä ja varatkaa aika suoraan Päiviltä, kaikista hoidoista tammikuun ajan -10 %. Kaikki TK:n työntekijät ovat nyt suorittaneet menestyksekkäästi ensiapukurssin, joten voitte pyörtyillä ihan rauhassa mahdottomien boulderongelmien parissa. Myös KO-kurssi on nyt suoritettu!


Vuosijäsenyyksiä on kyselty paljon. Niitä on jäljellä hyvin rajoitetusti, käytännossä homma menee niin, että uusi jäsen otetaan kun vanha eroaa. Varasijalista on tiskillä. Vuosijäsenyys ei ole edellytys kiipeillä TK:lla, normi 10x ja kk-kortteja myydään ihan normaalisti. Hinnat tulevat nousemaan hieman helmikuun alusta esim. kertamaksu nousee 10 euroon.

Holkon Kari astuu opiskelun ihmeellisen maailmaan ja herraa näemme tiskin takana enään lauantaisin ja satunnaisesti myös perjantaisin. Karpan poistuminen paikataan pääosin oman henkilökunnan voimin, emme rekrytoi kokopäivästä työntekijää. Osaaville kiipeilyohjaajille ja reitintekijöille on kuitenkin aina hommia, tulkaa kyselemään rohkeasti.

Kesään on vielä hyvin aikaa ja nykyiseen bloggaustahtiin seuraava päivitys onkin odotettavissa kun ekat ulkoboulderit on korkattu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti