keskiviikko 17. maaliskuuta 2010

Tapahtumakalenteri online

Huh, kaiken kiireen keskellä sain kuin sainkin hitusen huonosti veppisivujen väriskaalaan sopimattoman tapahtumakalenterin TKn sivuille. Eli osoitteessa http://www.tampereenkiipeilykeskus.fi/Kalenteri.aspx voit katsella tulevia tapahtumia ja kursseja. Toivottavasti tuo nyt toimisi ilman numerovirheitä.. !

Kursseille voi nyt myös ilmoittautua samaisen kalenterin kautta. Paljon kysytty peruskurssi on nyt aluksi tarjolla. Tämän torstain (18.3.) kurssille mahtuu vielä 3 innokasta kiipeilijää mukaan.

Kalenteri voi tulla muutenkin käytännölliseksi koska siitä voi katsoa mitä tapahtumaa tai varausta hallilla minäkin päivänä on ettei satu juuri esimerkiksi peruskurssin aikaan innostumaan tulemaan paikalle köysikiipeilymielessä.

Muistutuksena tähänkin väliin viikonlopun ohjelmasta eli boulderpuisto on suljettu ke-su (18.3.-21.3.). Köysiseinälle pääsee to-pe ja su. Muista kuitenkin että torstaina eli huomenna on ensimmäinen peruskurssi ja yläköysilinjat on varattu kurssilaisten käyttöön klo 18:00-21:00.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti