lauantai 27. helmikuuta 2010

These Are The Days Of Our Lives

Muutama päivä toimintaa takana ja kaikki hyvin! Porukka on ottanut tilat omakseen hienosti vaikka vielä kaikki ei olekkaan valmista. Kuntosalin kamoja kysellään kovasti ja toivottasti saadaan punttis kuntoon ens viikolla. Kävijöitä on ollut mukavasti mutta ruuhkaa ei olla vielä saatu aikaiseksi. Nyt kun terassi ja kuntosali on vaiheessa, veikkaisin ruuhkarajan olevan jossain 80-100 henkilön hujakoilla.

Otteita pitäisi vieläkin keksiä jostain lisää, niitä menee uskomattoman paljon. Toinen käyttömukavuuteen liittyvä asia on mankkauspiste. Rakennellaan heti kun sopiva imuri/suodatin hässäkkä löydetään. Mankkapolitiikka TKssa on vielä kovin vapaa, mutta tulevaisuudessa homman nimi on talon mankat boulderpuistossa ja ei irtomankkaa köysiseinällä.

Toinen kuumaa keskustelua aiheuttanut asia on reittien greidaaminen. Eli ennen SM -kisoja ei greidata bouldereita ja köysireititkin greidataan sitten samalla kun boulderit, eli SM -kison jälkeen.

Kenkiä on nyt myynnissä LaSportivalta seuraavat mallit: Testarossa, Miura(naisten malli), Cobra sekä Katana. Avaijaistarjouksena kaikista kengistä 15 % alennus!

Kuvissa hieno mittatilauksena teetetty TK rahi jonka täytteeksi tuupattiin vähän jämäpatjaa. Ja nyt on lähdöt kuramatoitettu joten kelpaa tehdä tiukkoja istumalähtöjä! Blogipäivityksiä julkaistaan kun uutta tulee, ei enään kuitenkaan sellaisella tahdilla kuin raksauksesta.

PS. nettisivut on auki, versio 1.0, paljon on vielä tekemistä!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti